top of page

Προσλήψεις: Κάντε τες όπως τις έκανε ο Steve Jobs – Μέρος 3

Γιατί η πρώτη δουλειά του ιδιοκτήτη κάθε επιχείρησης θα πρέπει να είναι η εύρεση προσωπικού

Μέρος 3: Ποια είναι τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά;

Το σύστημα πρόσληψης ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ (No-Fail Hiring™ System) εστιάζεται πάντα σε 4 βασικά κριτήρια επιλογής, που ονομάζονται “Τέσσερις Άσσοι Επιλογής”.

Αυτοί οι τέσσερις άσσοι είναι (κατά σειρά σπουδαιότητας):

  1. Απόδοση

  2. Προθυμία

  3. Τεχνογνωσία (Know-How)

  4. Προσωπικότητα / Προσωπικές δεξιότητες

Θα παρατηρήσετε ότι τα 7 σημεία που επιβάλλονται στην επιλογή του προσωπικού της Apple (τα οποία παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο άρθρο) είναι μέρος του 4ου Άσσου παραπάνω. ΔΕΝ εγγυώνται την απόδοση. Αλλά η πιθανότητα επιλογής ανθρώπων υψηλής απόδοσης είναι τουλάχιστον 200% υψηλότερη όταν εστιάζει κανείς σε αυτές τις ζωτικές δεξιότητες.

Σκεφτείτε την επιχείρησή σας, έχοντας αυτό υπόψη. Και αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τέτοια χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της μίας ώρας συνέντευξης, λοιπόν… σκεφτείτε το σύστημα ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ (NO-FAIL HIRING). Είναι πραγματικά η ειδικότητά μας να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε αυτές τις αόρατες δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μια ευτυχή πρόσληψη… και την αρχή ενός εφιάλτη που δεν τελειώνει.

Είστε επιτυχημένοι όσο οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν επιθυμούν να κάνουν εσάς και την εταιρία σας επιτυχημένη. Έτσι, μην παίζετε με την τύχη: Περιβάλλετε το εαυτό σας με αφοσιωμένους, παραγωγικούς, πιστούς και ειλικρινείς ανθρώπους που θα μοιραστούν το πάθος σας για απόδοση, σκοπό και κέρδη.

Άρθρο δημοσιευμένο στη σελίδα www.nofailhiring.com του Patrick Valtin, διεθνούς φήμης ομιλητή

Προτεινόμενα
Πρόσφατα
Αναζήτηση
Αναζήτηση με κατηγορίες
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Ακολούθησε μας
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page